image005

Hitta glädje i naturen med Tierras vår- och sommarnyheter

image005 Tierras vår- och sommarkollektion finns nu i butiker runt om i landet. Gör dem till följeslagare. Från skogsgläntans ljusbad, via havsbandets kvällsrodnad till nyförälskelsen i Serre Chevalier. I det äventyrsuniversum världen utgör, så är Tierras kläder till för att användas bortom eftertankar där du obehindrat ska kunna ägna dig åt upplevelser. Kläderna ska ytterst vara den livsbejakande känslan du bär på.

I denna pressrelease kommer ett axplock av gobitar från Tierra vår- och sommarkollektion. Ni kan hela kollektionen på Tierras hemsida.

– Tierras vår- och sommarkollektion handlar om glädje och passion. Vi tar fram kläder för ett aktivt liv och spännande expeditioner. Plagg som håller från morgon till kväll. Du använder dem när du cyklar till jobbet. På kontoret känner du dig snygg och bekväm och kläderna sitter kvar när du åker till träningslokalen och klättrar eller om du avnjuter middag och fotboll i stadsparkens gröngräs, säger Erik Isaksson, produktutvecklingschef på Tierra. Min personliga favorit och en byxa som har sålt stort i år är Off Duty Pant i färgen Dessert Sand.

www.tierra.se

{gallery}gallery/tierra_sommarnyheter:80:80:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG