61974 920

Helly Hansen lanserar ny träningsserie

61974 920 Nyheten för denna säsong är träningskollektionen som gör Helly Hansen till ett ännu mer komplett varumärke inom sporter såsom segling, skidåkning och nu, träning. Kollektionen vänder sig både till nybörjare och till vana sportutövare, kvinna eller man. Plaggen är designade av Helly Hansen och produktutvecklade i samarbete med bland andra, Anna Haag och Emil Jönsson.

Kollektionen innehåller jackor, toppar såsom t-shirts och linnen, tights, shorts och underkläder i kaxiga färger, som är helt rätt för säsongen som kommer. Träningskollektionen blir ett bra komplement till de övriga kollektionerna inom segling och skidåkning.

Dam:
Topparna till henne är designade med andningsfunktioner bland annat under bysten vilket gör att fukten transporteras bort och bibehåller kroppen torr. Tightsen är tillverkade i Helly Hansens Lifamaterial samt spandex för att hålla formen. Tightsen finns i en lång och kort modell och har snygga kontrasterande detaljer applicerade på benen samt ficka för nycklar baktill. Paceshortsen kan användas separat som träningshorts eller snyggt utanpå tightsen. Om det blåser vid utomhus aktivitet passar Stratos Windhsirt jacket, en ultralätt figursydd vindjacka med praktiska detaljer som reflexer och fickor i sidorna. Även fodret i jackan är tillverkad i Lifamaterialet.

Herr:
Träningströjorna till honom är designade med Lifa Stay Dry funktion bland annat vilket gör att fukten inte stannar kvar utan transporteras bort och bibehåller kroppen torr. Tightsen är tillverkade i Helly Hansens Lifamaterial samt spandex för att hålla formen. Tightsen som finns långa eller korta har dessutom snygga kontrasterande detaljer applicerade på benen samt ficka för nycklar baktill. Paceshortsen kan användas separat som träningshorts eller snyggt utanpå tightsen. Om det blåser vid utomhus aktivitet passar Stratos Windshirt jacket, en ultralätt vindjacka med praktiska detaljer som reflexer och fickor i sidorna.

www.hellyhansen.se

{gallery}gallery/helly_hansen_traning:80:80:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG