Fireside hood

Håll värmen i höst med sköna tröjor från Tierra

Fireside hood Höstnyheter stickat och fleece: Lagom till de klara, kyliga höstdagarna lanserar Tierra en ny skön kollektion tröjor att värma sig med. Designen är klassisk med skön passform och de passar såväl till vardags, på arbetet, som mysplagg framför brasan eller som värmande ytterplagg och isolering.

Tierras stickade höstnyhet Woodshed Knit är en härlig lammullströja i tidlös design som fungerar till alla tillfällen. Passar även bra ihop med farfarströjan Active Henley som lanseras i fina höstfärgerna Amarant och Ocean Blue. Fleecetröjan Fireside Hood i materialet Polartec Thermal Pro är plagget som håller värmen i alla lägen med invändig fleece, stickad utsida och en underbar huva att drömma sig bort i.

Woodshed Knit – stickad lammullströja i klassisk, tidlös design med raglanärm som passar såväl till vardags som bara att mysa i. Finns i randigt och enfärgat.
Kvalitet: 100 % lammull  
Färg: Navy och Graphite och Sand för både Dam och Herr
Storlek: Herr S-XXL, Dam XS-XL
Pris:  899 SEK

Active Henley – klassisk farfarströja i dam- och herrmodell i fina höstfärgerna Amarant och Ocean Blue som passar bra till jeans. Damtröjan har förstärkta armbågar. Mjuk och skön tröja för lediga dagar. Kvalitet: 46% polyester, 49% Lyocell och 2% Elastane
Färg: Black, Ocean Blue (herr) och Amarant (dam)
Storlek: S-XXL (herr) och XS-XL (dam)
Pris: 749 SEK

Fireside Hood – detta är plagget som värmer alla årstider. Underbar insida med fleece och stickad utsida. Två fickor med dragkedja. Förlängd rygg och en skön huva att drömma sig bort i.
Kvalitet: Polartec Thermal Pro
Vikt: 590 g
Färg: Lake Blue och Dark Brown
Storlek: S-XXL
Pris: 1499 SEK

Fireside Hood Female – Hood som värmer alla årstider. Underbar insida med fleece och stickad utsida. Två fickor med dragkedja. Förlängd rygg och en skön huva.
Kvalitet: Polartec Thermal Pro
Vikt: 520 g
Färg: White och Mulberry
Storlek: XS-XL
Pris: 1499 SEK

Tierra grundades 1983 av Anders Andersson i Kinna utanför Borås. Företaget utrustade den första helsvenska expeditionen som lyckades bestiga Mount Everest 1991. Idag har Tierra kontor i Stockholm och Örnsköldsvik. Tierra utvecklar och säljer produkter för ett aktivt uteliv och expeditioner. www.tierra.se

{gallery}gallery/tierra_warm:100:100:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG