Topp Jacket Abyss Blue

Haglöfs Topp Jacket – en jacka som gör skäl för sitt namn

Topp Jacket Abyss Blue Skallagret skyddar outdoor-utövaren mot väder och vind. Det måste vara slitstarkt och hållfast samtidigt som det ska släppa ut överskottsvärme och fukt för att fungera optimalt enligt lager-på-lagerprincipen. Topp Jacket tar dessa egenskaper till sin spets

Topp Jacket renligt Haglöfs en högteknologisk jacka som är extremt tålig samtidigt som den är mycket lätt och erbjuder maximal rörelsefrihet. Jackan är tillverkad i GORE-TEX® Pro Shell, ett av de mest högpresterande material som finns på marknaden idag.

Topp Jacket har utöver självklara kännetecken som förstärkta slitytor och nydesignad huva som passar olika hjälmtyper, även extra fickor som exempelvis passar radio- och kommunikationsutrustning för bergsguider och räddningspersonal. Jackan har utvecklats med bergsklättring och alpina aktiviteter i sikte och ingår i Haglöfs produktkoncept Mountaineering. På berget finns inga utrymmen för misstag och man måste kunna lita på sin utrustning, även i tuff terräng och i varierande klimat med regn, snö eller hårda vindar. Det är här Topp Jacket gör sig själv mest rättvisa – en jacka som klarar alla utmaningar den ställs inför.

I storlek L väger jackan 420 gram och den kommer lanseras i tre olika färger. Bland de tekniska detaljerna återfinns förstärkta axlar, ärmar, höftparti och huva, DWR- behandlad yta, trevägs justerbar huva med förstärkt front, tvåvägs vattentät frontdragkedja med vindslå samt hakskydd i micro fleece. och de två bröstfickorna har vattentäta dragkedjor som är kompatibla för sele.

www.haglofs.se

DELA DETTA INLÄGG