Spinx Q Jacket Vital Maze

Haglöfs Spinx Q Jacket – Bara för tjejer

Spinx Q Jacket Vital Maze Till vintern 2011 lanserar Haglöfs Spinx Q – en jacka som från första början utvecklats för kvinnliga outdoorutövare

Haglöfs Spinx Q är en jacka som från första början utvecklats för kvinnliga outdoorutövare och som bara finns i Q-modell. Jackan är tillverkad i 3-lagers GORE-TEX® Pro Shell – ett av de mest högpresterande material som finns på marknaden – vilket ger en slitstark produkt som samtidigt är lätt och har goda andningsegenskaper. Spinx Q är i första hand utvecklad för avancerade outdooraktiviteter som bergsklättring och andra alpina aktiviteter. Jackan kommer finnas i fyra olika färgkombinationer.

Spinx Q Jacket väger 485 gram i storlek M och då ingår bland annat förstärkta axlar, ärmar, höftparti, rygg och huva, DWR-behandlad yta, trevägs justerbar hjälmkompatibel huva med förstärkt front, tvåvägs vattentät främre dragkedja med vindslå, samt hakskydd i microfleece och förböjda ärmar med underarmsventilation i form av vattentäta blixtlås.

Tll jackan finns är Spinx Q Pant. Byxorna har micro fleecefodrad linning med integrerat höftbälte, avtagbara och justerbara elastiska hängslen, två laminerade frontfickor med vattentäta dragkedjor, lårventilation i form av med vattentäta blixtlås, förböjda knän och benslut förstärkta med Schoeller Keprotec Kevlar. I storlek M väger dessa 675 gram och de kommer finnas i tre olika färger.

www.haglofs.se

DELA DETTA INLÄGG