Endo Jacket Oxide Green

Haglöfs Endo – Revolutionerande 3-lagers skaljacka med enastående andningsförmåga

Endo Jacket Oxide Green Till vintern 2011 lanserar Haglöfs Endo Jacket – en mycket teknisk jacka för högpulsaktiviteter som ingår i ett nytt program av 3-lagers skalplagg med hela 12 nya jackor och byxor i GORE-TEX® Pro Shell, Active Shell och Haglöfs Proof™.

När du inte längre kan ta bort någon detalj har du skapat den perfekta produkten. Det förhållningssättet har alltid varit en central del i Haglöfs designfilosofi: att allt finns där av en anledning och att alla detaljer har en tydlig självklar funktion. Det var också grunden i utvecklingen av Endo Jacket. Jackan har enligt Haglöfs enastående andningsegenskaper, låg vikt och packvolym samtidigt som den är helt vattentät. Jackan finns i herr- och dammodell med tillhörande byxa, Endo Pant.

Endo Jacket bygger på GORE-TEX® Active Shell – ett revolutionerande material som skapat helt nya förutsättningar för design och utveckling av outdoor-kläder. Active Shell är en 3-lagers GORE-TEX®-väv där membranet fästs med en alternativ lamineringsteknik. Membranet är dessutom betydligt tunnare än andra membran. Det ger ett mycket lätt material med extremt bra andningsegenskaper och kroppsnära passform. Tack vare Endo Jackets kombination av vattentäthet och andningsegenskaper kan jackan vara kvar på trots att det slutat regna. Jackans lätta vikt och passform bidrar också till att användaren kan få ut maximalt av sin prestation. Detsamma gäller naturligtvis även för byxan, Endo Pant.

Bland de tekniska detaljerna hittar ni trevägsjusterbar huva, andande bröstficka i vävd stretch utan membran, enhandsjusterbar midjejustering och förböjda ärmar med elastiska ärmslut och tumgrepp. Dammodellen väger 275 gram i storlek M och herrmodellen i storlek L väger 320 gram.

Under de närmsta dagarna kommer fler nyheter från Haglöfs att publiceras.

www.haglofs.se

DELA DETTA INLÄGG