Amphibx nano

H2O Audio Lanserar Amphibx Fit för nano, ett ultralätt vattentätt sportarmband.

Amphibx nano H2O Audio utökar Amphibx Fits armbandsserie genom att introducera ett superlätt, strömlinjeformat mjukt fodral för iPod shuffle®, 6:e generationens iPod nano® samt övriga mindre MP3 spelare.

H2O Audio, en ledande utvecklaren av högpresterande, vattentäta, svettåliga sporthörlurar och accessoarer, lanserade häromdagen sitt senaste tillskott av armband i Amphibx Fit serien: Amphibx Fit för nano. Armbandet är 100% vattentätt ner till 3.6 meter och anpassat för att ge skydd till några av marknadens populäraste mp3-spelare som ofta används vid träning, inklusive Apple iPod shuffle och 6:e generationens iPod nano.

Amphibx Fit för nano är ett klädsamt mjukt fodral som ger alla atleter, oavsett sport eller ambitionsnivå, möjligheten att ta med sig sin favoritmusik till varje träningspass. Det lilla, lätta och mjuka fodralet har en stor öppning vilket gör att det är snabbt och enkelt att lägga i mp3-spelaren innan träningspasset, medan det genomskinliga touchfönstret ger dig full kontroll över alla knappar och
touchscreenfunktioner.

Laura Bennett, World Class Triathlete och H2O Audio ambassadör säger,”Eftersom Amphibx Fit för nano är så litet och lätt, är det perfekt för alla som vill skydda sin spellista från regn eller under ett supersvettigt träningspass utan att bygga på med något bylsigt som kommer att vara i vägen och sinka din träning. Den är så slimmad och lätt, att du knappt känner av att du har den på armen.”

Alla H2O Audio produkter är framtagna av ingenjörer och individuellt testade för att försäkra en 100-procentig vattentäthet, svettålighet och vädertålig kompatibilitet. Tillsammans med företagets vattentäta hörlurar eller headset ger Amphibx-serien en 100% vattentät musik- och kommunikationslösning för nästan alla typer av aktiviteter. Amphibx-serien finns tillgängliga från och med nu och priset startar på 499 kr.

www.h2oaudio.se

{gallery}gallery/h2o_audio:80:80:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG