Rino650 HR_201

Garmin® Rino® 650 Nordic

Rino650 HR_201 Garmin presenterar nu Rino® 650 Nordic – en handburen jakt- och kommunikationsradio integrerad med GPS och kartfunktion. Med en kraftfull 5 watts 155MHz kommunikationsradio har Rino 650 Nordic utvecklats till en vattentät enhet med en 2.6 tums pekskärm i färg som kan visa alla Garmins detaljerade kartor och som är full av smarta funktioner som är superenkla att hantera. Rino 650 Nordic har dessutom Bluetooth

Se dina vänner: Rinos unika möjlighet att rapportera sin position gör att du kan skicka din exakta position till andra Rino användare så att de kan se dig på sin kartsida. Och efter att ha parat ihop enheterna kan du begära positionen från dina vänner även i situationer där de inte har möjlighet att själva kommunicera. Du kan också skicka textmeddelanden från din enhet till andra Rino-användare i ditt område – perfekt när det blåser och väsnas, eller om du inte vill störa djurlivet.

Slå på enheten och stick i väg: Rino har en högkänslig GPS-mottagare med HotFix ®, som snabbt får satellitmottagning och behåller den även i svåra förhållanden. Den 3-axliga tiltkompenserade kompassen ser till att du snabbt hittar rätt kurs och den barometriska höjdmätaren presenterar din höjd. Med olika profiler såsom Marin, Outdoor och Bil, för att nämna några så kan Rino anpassas för att matcha vilken aktivitet som helst

Detaljerad karta: Rino 650 Nordic kommer förladdad med en grundkarta över hela världen. Enheten har plats för minneskort samt ett inbyggt minne på hela 1.7 GB och det är det enkelt att lägga till detaljerade topografiska kartor, sjökort eller vägkarta.

Dela trådlöst: Med Rino 650 Nordic kan du dela med dig av dina waypoints, spår, rutter och cachar trådlöst till andra kompatibla Garmin GPS-enheter.

Rino 650 Nordic beräknas finnas tillgänglig på den svenska marknaden i augusti 2012 till ett rekommenderat cirkapris av 4 495 kr. 

www.garmin.com/Rino

DELA DETTA INLÄGG