garmin-forerunner-910xt

Garmin Forerunner 910XT

garmin-forerunner-910xt Garmin, världsledaren inom satellitnavigation presenterar nu Forerunner 910XT – den första GPS:en för multisport som erbjuder specifika simfunktioner samt distans, fart, tempo, höjd och puls för löpning och cykling.

Forerunner 910XT har en stor lättavlästa display och en batteritid på hela 20 timmar men ändå en slimmad design som gör att du kan låta den sitta kvar på armen när det krävs snabba klädbyten. Den är även vattentät ner till 50 meter.

Denna unika klocka ger exakt data från din simning samt distans, fart, höjd och pulsdata i realtid när du cyklar och springer så att du får hjälp med att hålla rätt tempo när du deltar i triathlon eller andra multisporttävlingar. Forerunner 910XT kommer att följa, motivera och guida dig igenom varje simtag, pedaltramp och steg på din väg, vilket gör detta till den mest kompletta träningsklockan någonsin.

Simfunktionerna är speciella. Forerunner 910XT är Garmins första träningsklocka som kan mäta simmad distans, antal simtag, effektivitet och tempo. Den mäter också din SWOLF-score som är tiden för en simmad längd plus antal simtag på just den längden. Det är en måttstock på hur effektivt du simmar.

Ibland kan det vara svårt att höra när klockan piper. Därför har Forerunner 910XT en vibrator som larmar vid puls, tempo, hastighet och distans. Smart tycker vi.

Forerunner 910XT kommer att finnas tillgänglig i mitten av november 2011 till ett rekommenderat cirkapris på 3 995kr.

www.garmin.se

DELA DETTA INLÄGG