fjallraven-tur

Gå på vintertur med en serie plagg från Fjällräven

fjallraven-tur Fjällräven har tagit fram Tur Set, en serie plagg för de som vill njuta riktigt ordentligt av vinterturen. Det är Tur Jacket, Tur Trousers, en värmande dunjacka – Tur Down Jacket, Tur Fleece Hoodie och två olika mössor, Tur Hat och Tur Heater.

Tur Jacket och Tur Trousers (till höger) är skalplagg i det slitstarka och välventilerande materialet G-1000 och som även är förstärkt med Vinylon F på utsatta ställen. Jackan har en trevägs justerbar stormhuva, ficka för kompass eller GPS och två bröstfickor stora nog att rymma en 1-liters vattenflaska. Tur Trousers har många smarta funktioner, ex hellånga dragkedjor i sidorna och fickor för sittdyna och knäskydd. Rekommenderat pris: ca 3000/del.

Tur Down Jacket är en ny varm dunjacka som fungerar som ett värmande överdragsplagg utanpå skalplaggen och är tänkt för vinterturer och skidåkning i riktigt låga temperaturer.
Den är gjord i lätt, rivstark och smidig polyamid med förstärkning på axlar och armbågar för extra slitstyrka. Fyllningen består av högklassigt dun – 95% gåsdun, 5% fjäder – och axlarna är försedda med Supreme Micro Loft-fyllning för att stå emot tryck och väta. Rekommenderat pris: ca 5000 kr

Tur Fleece Hoodie, fleecetröja i ullblandning med återvunnen polyester och elestan. Smal passform. Rekommenderat pris: ca1 800 kr.

Tur Heater, vintermössa för riktigt kalla dagar i vattentät Vinylon F med Artic Fur (fuskpäls). Rekommenderat pris: ca 699 kr.

Tur Hat, vindtät och vattenresistent med öronvärmare och foder i fleece. Rekommenderat pris: ca 499 kr.

{gallery}gallery/fjallraven_vintertur:100:100:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG