XT WINGS K liten

Funktionella skor från Salomon för barn i rörelse

Salomon tar fram funktionella och slitstarka barnskor för ett aktivt friluftsliv. Salomons barnskor är anpassade efter en barnfot som växer och lästen testas på barn. I många fall baseras lästen på en vuxensko. Barnskor från Salomon är lätta och tåliga och idealistiska för barn som vistas mycket utomhus året runt.

– Det är under barnens första år som det skapas en bra grund för fötternas utveckling. Skor ska vara i rätt storlek och de ska inte hämma lek vid exempelvis regn eller snö. Salomons vattentäta skor har ett membran som fungerar som en strumpa som dras över skon. Detta gör det möjligt för barnen att leka hur som helst i alla olika väder. Dessutom har skorna vårt patenterade snörsystem som gör dem superenkla att snöra, säger Kristina Henriksson, produkt och marknad, Salomon Sverige.

XT Wings WP K är en vattentät löparsko, perfekt för aktiva barn. Med patenterat snörsystem, Quicklace med dragsko blir de enkla att snöra och får bra passform. Finns i färgerna ”Blue dream Deep blue Vibrant blue X”, ”Tomato Red Black Pop Green” och “Asphalt Autobahn Black”. Storlekar: 30-38. Cirkapris: 700 kr.

XT Wings K finns även i en modell som inte är vattentät i meschtyg från storlek 27. Det är en teknisk löparsko som även passar bra för lek med samma prestanda som till vuxna fast anpassade till mindre och lättare personer. Cirkapris: 600 kr.

 

  XT WINGS K liten

Trax Mid WP K är en mellanhög lätt och vattentät känga som värmer och håller foten torr. Har en utsida i syntet och andningsbar mesh. Räfflad greppvänlig non marking Contagrip® -yttersula. Salomons patenterade snabbsnörning  Quicklace med dragsko. Finns i färgerna  ”Aluminium Detroit
Sweet Purple”,  ”Asphalt Dark Titanium Primrose” samt ”Black Autobahn”. Storlekar: 30-38
Cirkapris:  700 kr.

119578-TRAX MID WP K-BLACK lo 201051

RX OBE är en lätt och varm stövelmed mjukt fleecefoder för barn som vill leka och ha kul i snön. Ett smart snörsystem som stängs med dragsko gör kängan lätt att ta av och på. Räfflad greppvänlig yttersula i gummi. Finns i storlekarna 24-35 Färger: ”Imperial purple” och ”Night Blue/Black” Cirkapris:  600 kr.

 

Salomon skapar innovativa produkter för att förbättra idrottares resultat världen över. Salomons passion för bergssporter av olika slag har resulterat i nya koncept för bindningar, pjäxor, skidor och kläder för såväl nordisk som alpin skidåkning.

Dessutom skor, kläder och utrustning för snowboard, klättring och en rad andra sporter.

www.salomon.com

Salomon RX OBE BOYS NIGHT BLUE liten  

DELA DETTA INLÄGG