Superliners Findus Hippo grey

Footgloves: Röjk bjuder på strumpfrossa

I höst släpper Röjk Superwear en lång rad olika footgloves. Så håll till godo, nu ska det frossas i färg och form

 Superliner Findus / Original

Vem har lurat i mänskligheten att funktionella kläder måste vara tråkiga? Röjk tar på sig Superliners, sätter ner foten och säger att nu får det faktiskt vara nog! Klappat och klart, här har du äntligen snygga strumpor som håller dina fötter varma, torra och luktfria! Dessa strumpor är slitstarka och extra förstärkta över vristen för att följa dina rörelser och sitta perfekt utan att vecka sig. Tillverkade i Sverige med merinoull från glada får, gör detta strumpinköp till ett aktivt miljöval.

Ingredienser: 68% Non-mulesing merinoull, 22% polyamid och 10% lycra.
Tillverkad i Sverige. Pris i butik: 170kr

  Superliners Findus Hippo grey Superliners Findus Sprite Superliners Original Evening blue
 Superliner Domino / Petson

Börja med barfotavandring…på Röjks sätt. Med Superliner Domino/Petson känns det som att gå barfota varje dag. Domino/Petson är gjorda av merinoull från glada får och silke från ännu gladare silkesmaskar. Kombinationen ger en strumpa som är superlen, varm, andas och du får ett stöd utan att det märks. Resultatet blir glada fötter som går ”barfota” i dina skor. Helt naturligt, helt enkelt.

Ingredienser: 47% Non-mulesing merino wool, 10% silk, 28% polyamide, 13% acrylic, 2% lycra.
Tillverkad i Sverige. Pris i butik: 170kr

  Superlight Domino This is Pink Superlight Petson Jelly Blue
 PrimaLoft ski Light-weight

”Huvudsaken man ä torr om föttera!” Investera i dina fötter! I alla år har skidåkare klagat på frusna fötter och skavsår. Nu kan Röjk sätta punkt för det! Det här är skidstrumpan som jobbar när du jobbar. Denna tekniska strumpa är formad för att passa foten perfekt, aldrig vecka sig och avlastar utsatta områden med extra förstärkning. Det unika materialet PrimaLoft, gör att sockan transporterar bort fukt, behåller värmen och torkar extra fort. Resultatet blir torra, varma, luktfria och glada fötter! Röjk skisocks Lightweight har extra höga skaft som är alldeles lagom tjocka för att inte bli för varma till vårskidåkningen.

Ingredienser: 60% PrimaLoft= 50% non-mulesing merino wool/ 50% engineered PrimaLoft polyester. 12% Non-mulesing Merino Wool, 25% Polyamide, 3% Lycra
Tillverkad i Sverige. Pris i butik: 250kr

  PrimaLoft Light weight Milkyway PrimaLoft Light Weight Sprite
PrimaLoft ski Mid-weight

”Huvudsaken man ä torr om föttera!” Investera i dina fötter! I alla år har skidåkare klagat på frusna fötter och skavsår. Nu kan Röjk sätta punkt för det! Det här är skidstrumpan som jobbar när du jobbar. Denna tekniska strumpa är formad för att passa foten perfekt, aldrig vecka sig och avlastar utsatta områden med extra förstärkning. Det unika materialet PrimaLoft, gör att sockan transporterar bort fukt, behåller värmen och torkar extra fort. Resultatet blir torra, varma, luktfria och glada fötter! Röjk skisocks midweight har extra höga, tjocka och varma skaft som passar utmärkt en kall januaridag.

Ingredienser:62% PrimaLoft= 50% non-mulesing merino wool/ 50% engineered PrimaLoft polyester. 12% Non-mulesing Merino Wool, 23% Polyamide, 3% Lycra
Tillverkad i Sverige. Pris i butik: 250kr

  PrimaLoft Mid weight Striped Blue PrimaLoft Mid weight This is pink

PrimaLoft Hike Mid-weight

Efter mycket efterfrågan har Röjk äntligen tagit fram en Hiker-socka i det fantastiska PrimaLoft garnet. Hiker har en Multiple density knit på ovansida fot för följsamhet och fukttransport. Ribstickad från ankel upp till skaftet för att undvika att skaftet hasar ner. Hela sockan är frottéstickad på insidan för komfort och hög isolering av luft och värme. Fotsulan har 7st ventileringspartier; en stor i hålfoten samt 6st minde utspridda. Detta för att öka luftgenomströmingen. Hela sockan har en polyamidförstärkning på utsidan för att motverka friktion och slitage.

Ingredienser:75% PrimaLoft yarn, 15% Polyamide, 10% Lycra
Tillverkad i Sverige. Pris i butik: 220kr

  PrimaLoft Hike Mid Pripps blue PrimaLoft Hike Mid Smoothie red PrimaLoft Hike Mid Wasabi mix

DELA DETTA INLÄGG