Suunto - iPhone

Följ träningsrundorna med Suuntos nya iPhone-app

Suuntos Movescount iPhone Application gör det enkelt att följa och utveckla träningspassen inom löpning, cykling eller andra former av utomhusträning. Applikationen ger sportentusiaster möjlighet att planera bra träningsrundor i förväg, jämföra med tidigare träningspass och dessutom dela med sig av informationen till vänner och likasinnade världen över. Sedan tidigare finns Suuntos träningsplattform och community online på www.movescount.com. I den mobila versionen finns möjlighet att dessutom se och följa informationen på telefonen direkt under träningspasset.

Det finns en rad smarta funktioner i denna gratisapplikation som gör att det går att se exakt var du befinner dig och vart du är på väg på en kartbild. Längs vägen ges information om tider, distanser och mellantider under exempelvis cykel- eller löparrundan. Applikationen är tänkt för alla med ett intresse för sport och hälsa, såväl motionärer som elitidrottare. Applikationen är gratis och tillgänglig på elva olika språk. Du laddar enkelt ner den till din iPhone via App Store.

Träningsdagbok

När ett träningspass är avslutat visas all information för hela distansen. Det går även att göra egna noteringar på rundan som sen sparas i den personliga träningsdagboken på www.movescount.com. Där finns också en översikt över samtliga träningspass de senaste 30 dagarna.

Specialanpassa appen för teamet eller klubben – För de som önskar kan appen specialdesignas via www.movescount.com så att utseendet är anpassad för en specifik träningsgrupp eller klubb.

Suuntos Movescount iPhone Application:

Följer rörelse och visar kartor, hastigheter och distanser
Navigerar med i förväg planerade rundor
Synkroniserar med www.movescount.com
Kan specialanpassas för grupper via www.movescount.com
Ger en överblick över de senaste 30 dagarnas träningspass och resultat

Suunto - iPhone

Suunto - iPhone

DELA DETTA INLÄGG