k2skis 1112 charger

Fler skidnyheter från K2

k2skis 1112 charger

SuperModel Series – Woman : Det senaste SuperModel-konceptet
K2 ́s nya serie SuperModels, designade av kvinnor till kvinnliga åkare, innehåller tre olika kategorier. Speed Rocker vänder sig till den mer avancerade piståkaren, Catch Free Rocker till nybörjaren och sist men inte minst All Terrain Rocker, skidorna för allroundåkaren som åker över hela berget.

Utan att göra avkall på skidåkningen, har teamet i år lyckats göra skidorna lättare genom att byta ut delar av materialen som används vid tillverkning. Modellerna i SuperModels heter Superstitous, Superfree, Superone och Superific och bygger på, förra säsongens, nya Rocker-teknologin. Detta innebär att skidan svänger lättare i både branta och flacka backar och klarar alla typer av underlag.

Superstitous: 7500 kr
Superfree: 6000 kr
Superone: 5000 kr
Superific: 4000 kr

All-Mountain Performance – Men: Den allra senaste allroundtekniken
K2 ́s nya koncept A.M.P (All Mountian Perfomance) innehåller tre olika kategorier för herr. Speed Rocker vänder sig till den mer avancerade piståkaren, Catch Free Rocker till nybörjaren och sist men inte minst All Terrain Rocker, skidorna för allroundåkaren som njuter av utförsåkning på alla typer av underlag och platser på hela berget.

Modellerna i AMP Serien heter Charger, Rictor, Impact och Photon och bygger på, förra säsongens, nya Rocker-teknologi. Detta innebär att skidan svänger lättare i både branta och flacka backar och klarar alla typer av underlag.

Rictor: 7500 kr
Impact: 6500 kr
Photon: 5500 kr
Charger: 8500 kr (visas på stora bilden)

I galleriet visas skidorna i ordning med Superstitous som första bild.

www.k2skis.com

{gallery}gallery/k2skis2012:100:100:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG