suunto core green purple

Fler nyheter från Suunto

Suunto är produktiva och presenterar ännu fler (färgglada) nyheter.

Frilufsklockan Core Crush som kommer i två nya färger – Core Violet Crush och Core Green Crush. I serien finns sedan tidigare klockan i blå, röd och gul.

Core Crush kombinerar en snygg och ungdomlig design med användarvänliga friluftsfunktioner som höjdmätare, barometer och kompass. Det finns en djupmätare för snorkling, en digital termometer och flertalet funktioner för klocka, datum och larm med dubbla tidszoner och en nedräkningsfunktion. Core Crush har ett armband i silikon och en roterande ytterring i aluminium.

suunto core green purple
I Core Crush finns: 

* Höjdmätare med minne för höjdloggar och mätning av höjdskillnader
* Barometer med stormvarning och vädertrendindikator
* Automatisk växling mellan höjdmätare/barometer.
* Kompass med halvautomatisk kalibrering och digital riktning
* Djupmätare
* Flerfaldiga funktioner för klocka, datum och larm med dubbla tidszoner och nedräkningsfunktion

* Solens upp- och nedgång på mer än 400 platser över hela världen
* Digital termometer
* Menybaserat användargränssnitt på engelska, tyska, franska och spanska
* Finns i flera utformningar 
* Tillbehörsband
* Batteriet kan bytas av användaren

Rekommenderat cirkapris: 3 300 kr inklusive moms

Den perfekta träningspartnern och pulsklockan M5 kommer nu ut i två nya utföranden – i svart/lime samt i svart/silver. 

M5 är ett mångsidigt träningsverktyg för multisportanvändaren där personliga uppgifter samt mål med träningen, d.v.s. konditionsträning eller viktminskning läggs in.  M5 lägger sedan upp ett personligt träningsschema som meddelar när det är dags att träna och vila.

Suunto M5 är kompatibel med Suunto Foot Pod, Road Bike Pod och GPS Pod för att möjliggöra mätning av hastighet, distans och realtidsinformation inom en rad olika sporter.

– Många vill nå bra träningsresultat och få inspiration och vägledning på ett enkelt och pedagogiskt sätt utan att det blir för krångligt. Det är en av anledningarna till varför Suunto tagit fram M-serien som är träningsklockor med pulsmätare som i realtid ger information om puls och kaloriförbrukning och som gör det möjligt att mäta och utvärdera träningen. Med tre knappar och menyer på svenska navigerar du enkelt och snabbt och inga förkunskaper krävs. För att utnyttja klockans fulla potential så går det att komplettera med  Suuntos GPS Pod eller en Foot Pod för att mäta träningspassets hastighet, distans, höjdmeter mm. Nu kan vi också lägga till två nya fräscha färger av M5, vilket jag vet kommer uppskattas mycket, säger Mikael Frölich, National Account Manager för Suunto.

suunto m5 Om Suunto M5:Suunto M5 är optimerad för de flesta träningsaktiviteter. Tillvalen Foot PODBike PODRoad Bike PODGPS Track POD och GPS POD skickar data i realtid till pulsmätaren på din handled. När du är ute och joggar eller cyklar ser du hastighet och sträcka direkt. POD-enheterna är enkla att använda. Fäst dem helt enkelt på löpskorna, cykeln eller armen. Suunto Movestick för trådlöst över din träningsinformation från din M5 till Movescount.com och hämtar alla program från Movescount.com till M5.

www.suunto.com

DELA DETTA INLÄGG