PRIMUS Vacuum Bottle

Färgglatt från Primus

PRIMUS Vacuum Bottle

{gallery}gallery/primus-fargglada:70:70:0:0{/gallery}

Några nyheter som sakta men säkert smugit sig in bland butikernas sortiment den senaste tiden är Primus färgglada Colours-serie.

I colours-serien hittar ni termosar i tre olika storlekar, sporkar, kås-set och termosmuggar.

C & H Colours termosarna finns i storlekarna 0.20, 0.35 och 0.75 liter och är dubbelväggiga vakuumtermosar i borstat rostfritt 18/8 stål med ”Quick- Stop” förslutning och kombinerat lock och mugg. De rekommenderade priserna är 159, 169 och 219 kr beroende på storlek.

Kaffemuggarna passar i såväl bilen, på kontoret eller i packningen där komfort och går före vikt. Muggen håller drycken någorlunda varm och silikonpackningar gör att den inte läcker. Rekommenderat pris är 109 kr och namnet är Commuter Mug Colours. Är du ute efter en kaffemugg som verkligen håller värmen? Leta då efter PRIMUS C&H Commuter Mug, tillverkad i rostfritt stål och finns i rött, svart och vitt.

Kåsan är ett set bestående av en större kåsa för mat och en mindre för dryck samt tre små bestick som kan förvaras inne i setet när det är stängt. Rekommenderat pris är 189 kr för hela setet som heter Field Cup Set Colours.

De hopfällbara sporkarna är mycket praktiska, tar mycket liten plats och kostar 19 kr.

Färgerna är väldigt tilltalande och drar blickarna till sig, rejäla färgklickar i packningen eller varför inte i barnens packning under utflykter med skola eller fritids där saker och ting lätt kan blandas ihop.

www.primus.se

DELA DETTA INLÄGG