fibreflare bikepress standble

Du syns med Fibre Flare

fibreflare bikepress standble Under Swesport träffade vi representanter för Fibre Flare och Micro Flare, mycket smarta produkter som bland annat kan fästas på cykeln, väskan, hjälmen och kajaken.

Till skillnad från vanlig LED-belysning så bygger Fibre Flare och lillebrorsan Micro Flare på fiberoptik vilket ger en produkt som är böjbar och därmed lätt att anpassa efter utrustningen och som syns i 270° när den är fastsatt. De två olika produkterna har ett kraftigt sken och syns på 300 respektive 200 meter.

Fibre Flare är vattenresistent och tål att utsättas för hårda regnväder och Micro Flare är helt vattentät och framtagen för användas till mer krävande aktiviteter såsom kajakpaddling. Fibre Flare finns i rött, blått,gult och grönt och har en brinntid på 75 timmar med två stycken alkaliska AAA-batterier medan Micro Flare finns i vitt, rött, blått,gult och grönt och lyser i 50 timmar med litiumbatterier.

Som kajakpaddlare så uppmärksammade vi snabbt Fibre Flare och framför allt den vattentäta Micro Flare på mässan. Användningsområdet är mycket brett och då produkterna är mycket lätta att fästa så passar de utmärkt på flytvästen eller fäst i för eller akter på kajaken. Ett test av Fibre Flare och Micro Flare utlovas under våren/sommaren.

www.fibreflare.se

{gallery}gallery/fibre-flare:75:75:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG