WoolMeshS

Devold Wool Mesh

WoolMeshS Devold® Wool Mesh är en linje ullunderställ baserat på en ny stickteknik som ger en ypperlig förmåga till att hålla värmen vid fysiskt krävande aktiviteter.

Devold of Norway har utvecklat en underställsserie av 100 % merinoull, där det är kombinerat olika sticktekniker. Både mesh (nätet) och ribbstickningen er mycket elastiska och följer kroppens rörelser. Meshen samlar luft i håligheterna i garnstrukturen, som värms upp av kroppstemeraturen när vi är aktiva. Detta ger oss värmen tillbaka när vi stannar upp. Funktionella och visuella krav har påverkat utformningen och placeringen av ribbstickningen som ger extra styrka och hållbarhet. Devold® Wool Mesh-stickning säkerställer därmed ett löst och mycket mjukt tyg som innehåller luft och ger därmed en optimal isolering i ett lättviktstyg.

Wool Mesh har goda fukttransporterande egenskaper som håller dig torr såväl som varm. Plaggen fungerar utmärkt i kombination med kollektionen Sport och Expedition, men överdelarna har också fin design och kan användas utan något över.

Devold® Wool Mesh finns nu i butik i Sverige.

Tekniska detaljer:
– Vikt: 190 gr/m² (light)
– 100 % merinoull
– Mikron: 18,7
– Storlekar: dam XS-XL, herr S-XXL

www.devold.no

DELA DETTA INLÄGG