thermo-man-jacket

Devold of Norway – nu i Sverige

thermo-man-jacket Idag publicerar vi en nyhet som är så rykande färsk att den knappt har hunnit bli officiell ännu. Det blev nämligen idag klart att Devold får New Element som leverantör i Sverige. Ett avtal som slöts bara timmar innan delar av I Love Outdoors redaktion besökte New Element.

Devold of Norway är ett anrikt företag som startade 1853. Företagets kollektion som består av allt från strumpor, underkläder, mellanlager och mössor tillverkas i egen fabrik av högkvalitativ ull som basmaterial.

Vid besöket hann vi prova mellanlagret Thermo Jacket som syns på den stora bilden. Jackan i kraftig ull som ändå känns mjuk mot huden hade mycket god passform, tumhål som förhindrar att ärmarna kryper upp under jackan. Jackan finns i flera olika färger, men den blåturkosa färgen som provades var en riktig höjdare. Multi Sport T-shirt som syns på den sista bilden synades i sömmarna och sömmarna var verkligen rejäla. De sex millimeter kraftiga flatlockssömmarna gör detta till en extrem slitvarg för högintensiva aktiviteter.

De Svenska priserna är ännu inte fastställda men ett mycket konkurrenskraftigt pris utlovas och produkterna kommer förhoppningsvis börja leta sig ut inom en snar framtid.

Besök www.devold.com för att se hela sortimentet som verkar mycket lovande.

www.newelement.se

{gallery}gallery/deavolv:80:80:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG