cosmique jacket

Cosmique – årets världsnyhet från Tierra

Tierras stora nyhet för i år är serien Cosmique som är framtagen för den som trivs på höga fjäll, gillar hög puls och utmanande skidåkning. Plaggen är anpassade framförallt för friskidåkning som offpist eller randonée (toppturer utanför pistat område) för att klara mycket rörelse, snabba svängar och hårt väder. Namnet Cosmique kommer från ett av de mest populära områdena för friskidåkning; Couloir des Cosmiques i franska Chamonix. Cosmique finns i en trelagers skaljacka och byxor i Gore-Tex Pro Shell, som windstopper och i en mjuk skön huvtröja.

Cosmique Jacket – Skaljackan för finsmakaren med 3-lager Gore-Tex samt tvåvägs dragkedja med säkerhetsknapp nertill. Trepunkts hjälmluva. Två handfickor. Tvåvägs bröstficka som rymmer en komradio. Liftkortsficka. Det avtagbara snölåset passar med byxorna Cosmique samt Rond och Laub.

Material: 3-L Gore Tex Pro Shell med Micro Grid Technology
Vikt: 580g/500g
Färg Herr: Blue, Black, Blue Wind
Färg Dam: Mountain Rose, Black, Blue Wind
Storlek: Herr S-XXL/Dam XS-XL
Pris: 4.999 kr

cosmique jacket  

cosmique

Till jackan släpps även ett par byxor i samma serie som visas tillsammans med damjackan på denna bild.

Cosmique Pant – snygg, funktionell och bekväm 3-lager Gore-Tex skalbyxa med justerbar midja, bälteshällor och bekvämlighetsplatta i svanken. Två handfickor, en rymlig benficka och en bakficka. Ventilation längs med benens utsidor. Snölås och förstärkta benslut. Byxorna går även att koppla ihop med Tierrajackornas snölås.

Material: 3-L Gore-Tex Pro Shell med Micro Grid Technology
Vikt: 425 g
Färg Herr: Blue, Black, Blue Wind
Färg Dam: Mountain Rose, Black, Blue Wind
Storlek: Herr S-XXL, Dam XS-XL
Pris: 3.999 kr

Cosmique Ws Jacket – genial windstopper för skidbacken som även passar mycket bra för skridskoåkning och andra vintersporter. En lätt jacka som andas bra, torkar snabbt och med ett mjukt innertyg. Hjälmluva med trepunktsjustering. Bröstficka med invändig meshficka för mobilen och liftkortet.

Material: Gore Windstopper Active Shell
Vikt: 440g/375g
Färg: Mountain Rose, Blue, Black
Storlek: Herr S-XXL/Dam XS-XL
Pris: 2.998 kr

www.tierra.se

 

cosmique ws activeshelljacket

DELA DETTA INLÄGG