Col hood jacket

Col och Balmacaan Jacket heta vinternyheter från Tierra

Tierras höst- och vinterkollektion är nu i butikerna och vi är glada över att plaggen äntligen får komma till sina blivande ägare. Tierra tar fram kläder för ett aktivt liv och spännande expeditioner. Plagg som håller från morgon till kväll och i alla väder. Kolla in Col Jacket i Primaloft Eco och nya Balmacaan Jacket.

Col Jacket – populär jacka som är lätt, varm och packbar. Mångsidig och fylld med Primaloft Eco som klarar väta extremt bra. Smidig att ha under skaljackan, men även som ytterjacka då den är vindtät och vattenresistent. En nyhet är att Col Jacket nu även finns som väst samt en modell utan huva. Finns även i byxor. Material: PrimaLoft Eco, Polyester Pris: Col Hood Jacket: 1698 kr, Col Vest: 1498 kr, Col Jacket: 1598 kr, Col Pant:1298 kr.

PrimaLoft är ett högkvalitativt isolermaterial som består av små mikrofibrer. Materialet är komprimerbart, mjukt, andas och har en väldigt bra vattenavstötningsförmåga så att du förblir torr och varm även vid extrema väderförhållanden.

Balmacaan Jacket – passar bra i city så väl som ute i naturen. Perfekt för den som vill vara torr utan att behöva hålla sig inomhus när det regnar. Fin passform, förböjda ärmar. Justerbar huva som väl rymmer en cykelhjälm. Finns i både dam- och herrmodell.
Färg: black och wheat white. Material: Gore-Tex Paclite Pris: 3 495 kr

Whitehorn Padded Jacket (dam och herr) – härlig jacka att möta höststormar och vinterkyla med. Lång modell som går ner över stuss och lår. Dammodellen med insvängd midja. Avtagbar pälsbräm (syntet).
Material: 2-lagers Gore-Tex Performance Shell, isolering: Polyesterfyllning. Pris: 3 999 kr

Inka Beanie – vackert mönstrad mössa i sex olika färger. One size Pris: 249 kr

 

 

www.tierra.se

 

Col hood jacket

 

 

{gallery}gallery/tierra_col:100:100:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG