byholst fodrad ziphood

By Holst – Streetkläder med gravid och amningsfunktioner

byholst fodrad ziphood Jag snubblade på ett snyggt, smart och spännande varumärke.
By Holst är ett nytt klädmärke med streetwear för tjejer som vill behålla och förstärka sin identitet även när de är gravida och ammar.

By holts plagg har smarta anpassningar och funktioner som gör kläderna möjliga att använda vid växande mage och amning. Kläderna är designade för att följa kroppen med de förändringar den genomgår under en graviditet.

T-shirt (450 kr)
En tight modell tillverkad i ett extra töjbart material för att du ska kunna använda den även under graviditeten. En amningsfunktion med dold dragkedja i sömmen vid raglanskärningen på både höger och vänstersida samt ett skyddstyg på insidan för att dölja bysten under amning, gör det smidigt och enkelt att amma diskret.

Ziphood (950 kr)
Tröjan har en tight passform, men är utrustad med dolda dragkedjor bredvid fickorna. Under dragkedjorna finns ett elastiskt tyg som gör att tröjan kan växa rejält över magen. Därför passar tröjan bra såväl före som under och efter graviditeten. Dragkedjan på tröjans framsida är öppningsbar både uppifrån och nerifrån samt försedd med ett mjukt skyddstyg på insidan.

Det kanske inte skriker outdoor om By Holts, självklart främst för att det är streetkläder men jag skulle ändå förvänta mig hitta plaggen bland de välsorterade butikerna, som till exempel Add Nature, Outnet och Outdoorexperten för att nämna några.

www.byholst.com

{gallery}gallery/by_holst:80:80:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG