21307 OCR

Blandade nyheter från Patagonia

21307 OCR I Patagonias vår- och sommarkollektion finns det mängder av nyheter, ett litet axplock hittar du här.

Patagonias vår- och sommarkollektion för 2011 är företagets mest inovativa i dess 35-åriga historia och de säger i sin pressrelease att 100% av al utrustning antingen innehåller e-fibrer eller är återanvändbar. 60% av uppsättningen innehåller e-fibrer (ekologisk bomull, hampa, Tencel och återvunnen polyester) och 89% är återanvändbar.

Bilderna visar en bråkdel av alla nyheter. Till höger ser ni W’s Pinback Top som är avsedd för klättring och innehåller 90% ekologisk bomull och 10% spandex. Pris 449 kr.

M’s R2® Jacket; en fleecejacka där Patagonia i nära samarbete med Polartec har förfinat deras Thermal Pro® för denna jacka. Längst sidorna och i ärmarna finns paneler med Polartec Power Stretch® för bästa passform. Pris 1799 kr.

M’s Nomader Zip-Off Pants; är en lättviktsvandringsbyxa som kan göras om till shorts och som till stora delar är tillverkad i återvunnet nylon. Byxan torkar snabbt och ger även 40-UPF:s solskydd. Pris 1099 kr.

W’s Nomader Zip-Off Pants; liknar till stora delar herrbyxan och ger smama effektiva solskydd. Priset är det samma som för herrbyxan.

M’s Retro Grade Shorts; Klättershorts i 98% ekologisk bomull och 2% spandex. Detta ger ett par sval shorts som låter dig klättra obehindrat. 799 kr är priset för dessa.

W’s Tsali; En av alla skomodeller är W’s Tsali, en lättvikts trail runningsko med mycket greppvänlig sula och en mängd andra detaljer. Priset tingar 1199 kr.

{gallery}gallery/patagonia_summer:80:80:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG