1016700-099 Birchville Parka

Birchville Parka och Shipridge Coat – Medvetna val för miljön med Tierras höst- och vinterjackor

Förstör inte det som vi kommit hit för att njuta av! Genom att använda sig av återvunna material i höstens och vinterns jackor som Birchville Parka, Shipridge Coat W och Gale Anorak tar Tierra ett steg för en bättre miljö. 

Birchville Parka och Gale Anorak är båda tillverkade av återvunnen polyester och organisk bomull. Polyestern tillverkas av återvunna plastflaskor och den organiska bomullen odlas utan giftiga bekämpningsmedel och syntetiska gödningsmedel.  Tierras damjacka Shipridge Coat, är också den ett miljömedvetet val med sin Primaloft Eco-märkning och tillverkas av bland annat återvunna plastflaskor och plastförpackningar.  Materialet är lätt, vattenavvisande och isolerar värmen väl och håller den kvar även i extrem kyla.

 

1016700-099 Birchville Parka  

Birchville Parka – denna sköna parkas är gjord i återvunnen polyester och organisk bomullspoplin. Impregnerad utan fluorkarboner. Två högre handfickor, två lägre för förvaring samt innerficka och en praktisk ficka i ärmen för busskortet. Justerbar nertill, i huvan och vid ärmslut.

Kvalitet: Primaloft Eco76 %, Organisk bomull, 24 % återvunnen polyester
Vikt: 1350 g
Färg: Black och Oil Green
Storlek: Herr S-XXL
Cirkapris: 3 299 SEK

1015510-043 Shipbridge coat  

Shipridge Coat W – Gore Windstopper med Primaloft-foder. Två höga fickor med skönt fleecefoder samt huva för blåsiga dagar. Tejpade sömmar i axel-och ärmpartier för att för att skydda mot fukt. Reglerbar i ärmslut och baktill i midjan.

Kvalitet: 2-L Windstopper Active Shell med Primaloft Eco
Vikt 680 g
Färg: Black och Mulberry
Storlek: Dam XS-XL
Cirkapris: 3 499 SEK

tierra  

Gale Anorak – Tierra lanserar även en klassisk anorak i återvunnen polyester och organisk bomullspoplin med fluorkarbonfri impregnering. Justerbar huva som smidigt kan dras igen helt och hållet när vinden viner. Mindre bröstficka och en stor genomgående tunnelficka med en praktisk invändig ficka för mobilen. Ventilationsfickor i sidorna. Finns i både dam- och herrmodell.

Kvalitet: 76% Organisk bomull, 24% Återvunnen polyester 
Vikt: 620 g (Herr L) och 510 g (Dam M)
Färg: Wine Red och Graphite (Dam),  Nordic Blue, Oil Green, Wine Red och Graphite (Herr)
Storlek: S-XXL (Herr) och  XS-XL (Dam)
Cirkapris:  1699 SEK

www.tierra.se 

DELA DETTA INLÄGG