Bilbåten Quadski – som hämtad ur en actionfilm

På Allt för sjön som öppnar den 28 februari på Stockholmsmässan blir det Sverigepremiär för Quadski, ”bilbåten” som är som klippt och skuren ur en James Bond-film. Med 140 hk under skalet är den god för 75 km i timmen på land och 40 knop på vattnet. Quadskin är bara en av många spännande nyheter som finns på årets Allt för sjön.

Quadskin, som är en blandning av en bil och båt och kan köras både på land och i vatten, är som hämtad ur en framtidsfilm. Quadskin är en vattenskoter på 1300 cc som premiärvisas i Sverige på Allt för sjön, och som på fem sekunder kan växla om från land- till vattenläge. Den finns i två versioner; Quadski och Quadski XL, den förstnämnda är för en person och den andra rymmer två personer. På land utvecklar den 40 hk och i vattnet 140 hk, vilket gör Quadskin till en av marknadens snabbaste amfibie ATV/PWC.

På Allt för sjön visas det allra senaste inom båtvärlden, båttillbehör och aktiviteter.

Allt för sjön är Nordens ledande båtmässa och är ett av Sveriges största årliga evenemang som hålls på Stockholmsmässan. Allt för sjön öppnar den 28 februari för allmänheten men redan den 27 februari är mässan öppen för branschen.

För mer information, besök www.alltforsjon.se

DELA DETTA INLÄGG