62100 535

Årets skidsäsong med Helly Hansen

62100 535 2009 så innoverade Helly Hansen skidindustrin genom att ta fram den första skidjackan på marknaden som hade skaljackans skyddande egenskaper i kombination med en lätt, bekväm och värmande isolering. Idag är denna Flow Down-teknologi hjärtat och själva grunden i företagets skid- och sportskollektioner. 

Säsongen Flow Down -jacka är Enigma Jacket. En lätt och värmande jacka, för både dam och herr, som genom sina ventilkanaler släpper ut överskottsvärme och fukt och på så sätt reglerar kroppsvärmen. Samma system finner vi även i skidjackan Atlas. Denna herrjacka har dessutom det patenterade tvålagertyget Helly Tech® som, även under de svåraste väderförhållandena, ger maximalt skydd och samtidigt andas. Denna fantastiska jacka har även den patenterade PrimaLoft® isoleringen som, trots sin lätta vikt, håller värmen. Även den ultrafeminina damskidjackan Silverrush har såväl Helly Tech® som PrimaLoft® för att ge bäraren de bästa förutsättningarna i skidbacken. 

Säsongens mest avancerade skidbyxa för såväl honom som henne är de oöverträffat skyddande Eclips Pant för henne och Epic Pant för honom. Denna byxa ger både värme, andas och är vattenavstötande. Byxans fyrvägsstretchtyg, den patenterade PrimaLoft® – isoleringen tillsammans med byxans mjuka foder ger denna stretchiga byxa all den komfort och rörlighet man kan behöva i skidbacken.

www.hellyhansen.se 

{gallery}gallery/helly_winter12:100:100:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG