ALEKSI-CAROUSEL3

Amphibiox från Geox – en ny generation vattentäta skor

ALEKSI-CAROUSEL3 Vi vill tipsa om en ny generation skor från Geox. Amphibiox är skor designade för stadsmiljö i modern design framtagna för att klara de tuffaste förhållanden.

När modellerna testades togs de till den regnigaste platsen i världen; Cherrapunjee i Indien. Geox rekryterat fyra personer via sin Facebook-sida – Den Schweiziska fotografen Claudia; turistguiden Andrea från Venedig; David, en advokat från spanien och Rob, en engelsk snowboardåkare, som testade den nya AMPHIBIOX kollektion i en vecka med utgångspunkten att om skorna kunde motstå regnet i Cherrapunjee, där den årliga nederbörden är 11.000 mm utanför sin vanliga stadsmiljö, så skulle de uthärda det mesta.

Till skillnad från traditionella vattentäta skor där det vattentäta membranet kan liknas med ett strumpa-liknande innerfoder så har Geox fäst membranet direkt på insidan av det yttre skalet, en nyhet teknik som bidrar till totalt vattentäthet och andningsförmåga utan motstycke.

På http://amphibiox.geox.com/ hittar ni mer information om skomodellerna som gör att ni ser snygga ut på stan men som även tillåter er att göra några snesteg utanför asfaltsdjungeln utan att ni ska behöva vara rädda för att blöta ner era skor eller er själva.

Nedan bjuder vi på lite miljöbilder från Cherrapunjee och såklart några utvalda skomodeller.

 {gallery}gallery/geox:100:100:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG