PHOTOPHASE aluminum brown-standard-green-tripic-mirror

50 yrs of serious fun!

 

PHOTOPHASE aluminum brown-standard-green-tripic-mirror

K2 firar i år de 50 år som gått sedan bröderna och skidfantasterna Bill och Don Kirschner (K2) startade sitt skidvarumärket i ett garage på Vashon Island, USA. Än idag så tillhandahåller varumärket innovativ skidteknologi, för såväl nybörjare som proffs, under devisen att skidåkning ska vara en rolig och härlig upplevelse.

Säsongens herrkollektion innehåller den ultimata högpresterande on pist skidan Bolt. Denna skida som både är snabb, rolig och tålig, är tillverkad med den nya RoXteknologin och sätter därmed en ny standard vad gäller on pist skidor. Proffsskidåkaren Seth Morrison är mannen bakom K2:s skidan SideSeth i serien BackSide Adventure. Denna skida är designad att vara en pålitlig multifunktionell allroundskida och passar lika bra i pudersnö som till telemark och traditionell alpinåkning. Sist men inte minst kommer skidan Impact, K2:s mångsidiga och förlåtande allmountain pistskida som ger ett stabilt och fast grepp.

Säsongens herrskidhjälmar är Rival Pro och Phase Pro. Båda designade att vara såväl snygga som sköna och tillverkade i K2:s så unika hard-shell och inmould konstruktion för att garanterna maximal säkerhet. Nytt för K2 är samarbetet med ett av världens ledande företag inom optisk teknologi, Optics by Carl Zeiss Vision. Tillsammans har företagen tagit fram skidglasögon som väl matchar K2:s förstklassiga skidsortiment.

Bolt ink marker mx 14,0 bindning 9 500 kr
SideSeth 8 000 kr
Impact ink marker m3 11,0 bindning 6 500 kr
Rival Pro hjälm 1 000 kr
Phase Pro hjälm 800 kr
Photophase skidglasögon 1 100 kr

www.k2skis.com 

{gallery}gallery/k2_50:100:100:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG