h2-flow-jacket

Ytterligare designpris till Helly Hansen

Helly Hansen har lång erfarenhet av tekniskt avancerade och funktionella plagg av hög kvalitet. Och nu belönas de även för sin utmärkta stilkänsla. Redan förra året fick H²FLOW teknologin utmärkelsen ”2012 GOOD DESIGN™ award” av The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design och i år har det Norska designrådet utsett Helly Hansens storsäljare H2 Flow Jacket som vinnare för ”Design Excellence”. H²FLOW teknologin är ett unikt, av Helly Hansen, patenterat system. Detta togs fram för att möta Volvo Ocean Race seglarnas behov av lätta och mångsidiga plagg som kunde anpassa sig till varierande, extrema väderlekar från kallt till varmt. Genom en unik materialkonstruktion med inbyggt luftflödessystem blev detta möjligt.

h2-flow-jacket

H2 Flow Jacket
När funktion och design är som bäst. H²FLOW är en banbrytande teknik som i denna jacka kombinerar ett isolerande foder, ett ventilationssystem och, sist, ett skyddande ytterskal med bra andningsförmåga. Kan nyttjas som mellanlager eller som en fristående jacka.

Herr finns i rött, orange, limegrönt och koboltblå.
Dam finns i ljusblå, koboltblå, rosa och röd

Pris: 1 700 SEK

odin-h2-flow-jacket

Odin H2 Flow Jacket
H²FLOW systemet integrerat i en avancerad skaljacka. Odin H2 Flow jackan kombinerar Odin kollektionens kända vattentäta och andningsbara lättviktsskalteknologi med H²FLOW systemets mekaniska ventilering som säkrar prestanda och enkel reglering av kroppstemperatur. En klar favorit för professionella utomhussportare och atleter.

Herr finns i orange och grönt.
Dam finns i rosa och koboltblå.

Pris: 3 500 SEK

DELA DETTA INLÄGG