BUFF® börjar med mössor

BUFF® utökar sitt sortiment med matchande mössor. Första kollektionen kommer i höst och omfattar 160 versioner. Kollektionen omfattar allt från stickade designade mössor i en helt ny fashion-linje till mössor i supertekniska material som tillverkats med avancerad teknik för elitidrottare med höga krav.

BUFF® lanserar inför säsongen Höst/Vinter 2015 en helt ny linje. De användbara och sköna rundhalsade buffarna – Original BUFF® – får i höst sällskap av BUFF® Mössa. En imponerande kollektion mössor i totalt 160 olika versioner. Mixade och matchade i mönster och kvalitet med säsongens buffar och dessutom i en helt ny fashion-kollektion stickade mössor och buffar.

– Vi är imponerade över BUFF® satsning att bredda sitt sortiment. Liksom de sköna och användbara buffarna, Original BUFF®, kommer mössorna i olika modeller och i olika kvalitet. Från smidiga och tunna mössor i microfiber till mössor i skyddande vindtäta material och värmande modeller i fleece och merinoull. Att BUFF® också presenterar en helt vindtät mössa med lasersydda sömmar för krävande aktiviteter är riktigt spännande, säger Mattias Åkesson, vd C2 Vertical Safety.

BUFF® siktar högt. Målsättningen är att inom tre år vara en av världens ledande tillverkare av mössor.

– BUFF® utmanar och tänker nytt. Den nya kollektionen är bara ett exempel som visar på deras innovativa kapacitet och förmåga att tänka nytt. Med lanseringen av BUFF® Mössa fortsätter BUFF® att leverera produkter i original design i riktigt hög kvalitet, säger Mattias Åkesson.

www.buff.eu

DELA DETTA INLÄGG