Vinn en natt i en kabellift, 2700 meter över marken

Vad sägs som att bo 2700 meter över havet och lägga de första svängarna i den franska skidorten Courchevel? Ta chansen att sikta mot stjärnorna när Airbnb listar det senaste boendet i ”A Night At”.

På några få timmar kommer en kabellift att komplett renoveras till ett vardagsrum för fyra personer med en stor, varm säng, soffa, matta och gardiner. Boendet kommer att anordnas av Airbnb den 6 mars och förutom en natt ni sent kommer att glömma ingår en kväll där ni välkomnas med varm glögg och en typisk fransk alpmiddag på toppen av berget Saulire i Courchevel.

Efter en natt på toppen kan ni se fram emot att ha pole position och lägga de första spåren i pisten eller i den legendariska nedfarten, Combe de Sauilire, känd för sin enkla och lättillgängliga offpist.

”Bo i en lift” är det senaste boendet i ”A Night At” konceptet från den sociala marknadsplatsen för privata hem, Airbnb som har fler än 1 miljon boenden världen över och möjliggör boenden på platser som aldrig tidigare varit tillgängliga att bo på. Användare har tidigare haft chansen att övernatta på Galeries Lafayette i Paris, den världskända fotbollsspelaren Andres Iniestas vingård, i ett av KLMs flygplan och i ett IKEA-varuhus.

– ”De som väljer att bo med Airbnb är ute efter en upplevelse. Detta är perfekt för de som söker ett annorlunda boende och går hand i hand med äventyr som de flesta bara får uppleva en gång i livet” , säger säger Even Heggernes, Nordenchef på Airbnb.

Du kan vinna en övernattning

För att vinna detta once-in-a-lifetime boende gå in på airbnb.se anmäl ditt intresse på något av de lediga datumen och skriv en motivering till varför just du vill vinna. Sista anmälningsdag är den 26e februari klockan 23:59. Om du inte bor i Frankrike och vinner bjuder Airbnb på flyg, tur och retur inklusive transfer till vinnaren och hans eller hennes tre vänner.

airbnb.se

DELA DETTA INLÄGG