testkvall-primus-ola-skinnarmo

Testkväll med Primus och Ola Skinnarmo

testkvall-primus-ola-skinnarmo

Vi på redaktionen blev inbjudna av Primus till ett annorlunda vardagsäventyr med Ola Skinnarmo i spetsen. Något vi sent glömmer.

Att få prova på nya produkter från Primus och samtidigt få ta del av äventyraren Ola Skinnarmos tips, råd och historier tackar vi inte nej till. Vi tog oss till Fiskartorpets friluftsgård 10 minuter från Stockholms centrum där vi möttes av uppdukade bord och trevligt sällskap.

Vi fick här chansen att laga mat tillsammans med Ola, för att samtidigt få tips om hur man bäst utnyttjar kökens energi (Eco Cooking) samt vad man bör tänka på när man t ex vill använda gas vid låga temperaturer. Flera handfasta tips dök upp om hur man bland annat förvärmer gasen innan användning samt demonstationer av MultiFuel-kök. Vi återkommer till ett eget avsnitt om just gas då ni får ta del av dessa råd och tips.

Efter fantastiskt god mat fick vi en presentation av kommande produkter från Primus. Här visades bland annat det mycket populär ”SkiWax Set” som är en portabel skidvallningsbrännare vilket gör det möjligt att valla skidorna var man än befinner sig. Utrustad med inbyggd piezotändare och med en total vikt på 342 gram så går utmärkt att ha med sig denna ryggsäcken under en långfärdstur t ex.

Även om vi inte får yttra oss om exakt vad övriga produkter är och hur de ser ut, så kan vi lova att det kommer mycket roligt framöver. Vi fick bland annat äran att som de första utanför Primus beskåda världspremiären av en ny produkt som kommer dyka upp i nästa års sortiment. Den och ytterligare fler nyheter kommer vi att rapportera om så snart de blir officiella från Primus.

www.primus.se | www.skinnarmo.com

{gallery}gallery/testkvall-primus-skinnarmo:75:75:0:0{/gallery}


DELA DETTA INLÄGG