SuuntoAmbit2S

Suuntos GPS-klocka Ambit2 S lanseras i snygg dammodell

Nu lanserar Suunto en stilren vit upplaga av GPS-klockan Ambit2 S, med ett mjukt, elastiskt silikonarmband som ger bra passform och komfort för kvinnliga användare. Ambit2 S är den självklara träningskompisen för alla tillfällen och aktiviteter, oavsett om du vill cykla, springa eller simma. Den visar hastighet, distans och puls.

 

suunto-ambit2-s

I samband med lanseringen bad Suunto kvinnliga Ambit-användare att skicka in idéer på nya appar. Dussintals förslag kom in, allt från seriösa till roliga varianter. Två förslag har valts ut att utvecklas till appar. Dessa finns att ladda ned på Suuntos Appzone.

o Workout & Refuel App: Förslag av Aleksandra Mikołajczak och Miriam Plana. Denna app ska hjälpa din kropp att återhämta sig på rätt sätt efter ett pass, genom att visa hur många gram fett, protein och kolhydrater som du borde äta.

o Workout Celebration App: Förslag av Nina Sibley. Denna app går ut på att tillåta dig en belöning efter ett bra träningspass. Under träningen meddelar appen dig när du har kämpat tillräckligt mycket för att fira med ett glas champagne — och om du har tränat länge nog kan du förtjäna en hel flaska!

suunto.com

DELA DETTA INLÄGG