Suunto Ambit3 Sport Sapphire uppfyller alla dina behov

Suunto har nu lanserat Suunto Ambit3 Sport Sapphire, en förstklassig sportklocka som ingår i Suunto Connected Family med Ambit3. Den eleganta, unika designen är inspirerad av feedback från hundratals kvinnor.

Ambit3 Sport Sapphire Female  Desaturated Front 1Ambit3 Sport Sapphire är sportklockan du alltid vill ha på dig – den är ytterst funktionell och av högsta kvalitet. Den här kraftfulla sportklockan är inte bara otroligt snygg, den övervakar också din dagliga aktivitet. Du kan kontrollera hur många kalorier du bränt under dagen och se genomsnittlig förbränning per dag under veckan.

Med kostnadsfria Suunto Movescount App (redan nu tillgänglig för iPhone och för Android i mars 2015), kan du få meddelanden direkt till din Ambit3 Sport Sapphire. Nu slipper du desperata sökandet av din telefon – en blick på handleden är allt som behövs för att se vem som SMS:ar eller ringer.

Suunto Ambit3 Sport Sapphire är en oumbärlig träningspartner för att få ut mesta möjliga av din träning och dina äventyr. Klockan har många sportspecifika funktioner för t ex löpning, cykling och simning. Du kan lägga till ännu fler via Suunto App Zone.

Den inbyggda GPS:en ger exakt information om hastighet, distans och plats under ditt träningspass. En komplett uppsättning navigeringsalternativ, bland annat den behändiga funktionen Track Back. Ge dig ut och utforska utan att oroa dig för att gå vilse – Track Back leder dig tillbaka till din startpunkt.

Med Suunto Smart Sensor (ingår i HR-paketet) får du exakta mätningar av puls och kaloriförbränning – till och med när du inte bär klockan! Starta bara träningsregistreringen och lämna kvar klockan där hemma. Simma, gå på Pilates-pass eller träna på något annat sätt – Smart Sensor lagrar dina pulsdata och överför dem till din klocka när du kommer tillbaka.

Så här säger Timo Yliluoma, som designat Ambit3 Sport Sapphire: -Den här vackra klockan designades specifikt för kvinnor med en aktiv livsstil. Vi strävade efter en design som skulle vara lika iögonfallande på stan som på en vandringsled i bergen. Med den vita, minimalistiska looken i kombination med rostfritt stål och 18 karat rosa guld, tycker jag att vi lyckades. Ett mjukt silikonarmband anpassat för smalare handleder och optimerad tjocklek ger den en härlig känsla. Samtidigt har den alla nödvändiga funktioner för aktiva kvinnor.

www.suunto.se/ambit3

DELA DETTA INLÄGG