tnf

Rätt funktionsplagg ger dig extra motivation inför sommarlöpningen

Trots en lång vinter följt av en kylig vår, finns det fördelar när det kommer till aktiviteter som vardagslöpning, trail running och andra högpulsaktiviteter; den svalkande, höga luften. Materialets egenskaper i din utrustning kommer dock mer i fokus när sommartemperaturen stiger och det blir än viktigare att fukten transporteras bort snabbt. Polartec producerar material i allt från underställ till fleece- och skalplagg.  Polartec® Power Dry® är snabbtorkande, har låg vikt och en hög andningsförmåga som håller din hud torr även när du svettas. Egenskaper som finns i nyheterna S/S Nihon 1/4-Zip från The North Face, Millets Alpine Zip TS, Mammuts Moench T-Shirt och Norrönas lätta Bitihorn Equaliser + Zip neck.

The North Face – S/S Nihon 1/4-Zip

The North Face S/S Nihon 1/4-Zip är en teknisk fleecetopp gjord i Polartec® Power Dry®-material med en 1/4 halsdragkedja för snabb ventilation. Materialet är behandlat med Polygiene för att hämma tillväxten av illaluktande bakterier.
Ca pris: 499 kr

tnf
millet

Millet – Alpine Zip TS

Millets Alpine Zip TS långärmade och kortärmade tröjor, är en del av Millets “Low Impact” kollektion och är tillverkade av det till 82 procent återvinningsbara materialet Polartec® Power Dry®. Tyget ger samma utseende, känsla och prestanda som en ren polyesterprodukt och passar bra för högpulsaktiviteter.
Ca pris: 590 SEK

Norröna – Bitihorn Equaliser + Zip Neck

Detta nya, lätta bas-/mellanlager passar exempelvis för vandring och trail running, eller andra aktiviteter som ställer krav på komfort och funktion. Materialen equaliser™ plus och Polartec® Power Dry® Stretch® transporterar fukt effektivt samt gör tröjan stretchig och varm. Trekvartslång dragkedja fram ger extra ventilation vid behov. Bröstficka med dragkedja och integrerade handdamasker™. Plagget är silverbehandlat för att motverka dålig lukt. 
Vikt: 251 gram (stl L herr), 183 gram (stl M dam).
Ca pris: 899 kr

norrona2 norrona1

 

Mammut – Moench T-Shirt

Moench t-shirt är en lätt funktionströja som passar som baslager året runt. Tröjan är sydd i ett lätt funktionsmaterial som är välventilerande, snabbtorkande och fukttransporterande. 
En utmärkt t-shirt att bära närmast kroppen vid svettiga aktiviteter som exempelvis klättring, cykling eller löpning.

Vikt: 126 gram (stl L)

Ca pris: 600 kr

mammut

Fler nyheter hittar du på  www.polartec.com

DELA DETTA INLÄGG