Primus TrailBreak – en ny generation termosar

Primus_trailbreak_vacuum_bottle Snart släpper Primus sin nya generation termosar. Konstruerade för att erbjuda ett säkert grepp och som enklare ska kunna packas ned i trånga ryggsäckar.

Primus TrailBreak har en lätt konisk form för att vara enklare att packa i trånga ryggsäckar, men även för att vara enklare att hålla i. Flaskan är konstruerad för att erbjuda ett säkert grepp även när du bär handskar eller vantar under de kalla dagarna.

Som deras andra vacuumtermosar är TrailBreak en dubbelväggig flaska med vakuumisolering. Dvs. vakuumet gör att värmen inte leds bort från drycken lika snabbt som hos termosar utan vakum. Detta innebär att du kommer kunna fylla på med värmande energi även under mycket kalla förhållanden eller långa turer. Ta med TrailBreak på toppturen, i skidbacken eller på promenaden i skogen.

Termosen är gjord av högkvalitativt rostfritt stål är termosen extremt tålig och kan följa med på alla slags äventyr även i riktigt tuffa miljöer. Det rostfria stålet har ingen behandling på insidan och kommer därför inte påverka smaken på innehållet. Även koppen är tillverkad av rostfritt stål med dubbla väggar, för att hålla drycken varm eller kall samt för att erbjuda korken extra skydd. Den stora öppningen gör den enkel att fylla och göra rent. Den stora öppningen underlättar även om du vill ha i isbitar, smoothies eller behöver röra runt med sked. Vill du exempelvis dricka direkt från termosen kan du byta ut den vanliga korken mot den medföljande ClickClose-korken.

DETALJER

Vakuumisolerad dubbelväggig termos
Isolerar både varma och kalla drycker
Högkvalitativt rostfritt stål
Konisk form för enklare hantering
Levereras med två korkar, en vanlig och en ClickClose-kork

Primus TrailBreak finns i storlekarna 0.5, 0.75 och 1 liter samt som vakummugg. De rekommenderade priserna är: 379, 399 och 449 kr. Vakummuggen kostar 299 kr.

DELA DETTA INLÄGG