point 65 kayak

Point 65 förvärvar KayakEvent Malmö

point 65 kayak Paddlepoint AB, ett bolag i The Paddlepoint Group och systerbolag till Point65 Sweden AB, har förvärvat Kayak Events butiksverksamhet i Malmö. Kayak Event Malmö är en av Sveriges ledande paddelsportsbutiker och Point65 har ambitionen att ytterligare växa verksamheten.

Point65 Kayak Center Malmö öppnar den 3:e maj, på den för paddlare välkända adressen Norra Vallgatan 28 och blir den 6:e butiken i Sveriges ledande kedja av upplevelse-centrum. Där kan man, under trygga former köpa kajaker och tillbehör från världens ledande varumärken inom paddelsport samt hyra kajak, genomgå paddlingskurser och följa med på organiserade paddlingsturer. Övriga orter med ett Point 65 Kayak Center är Stockholm/Solna, Norrköping, Göteborg, Gävle samt Rungstedt Havn i Danmark.

Peter Berg som drivit Kayak Event kommer nu att ha Sölvesborg i Blekinge som bas för sin verksamhet med fokus på kurser, turer och gruppaddling i södra Sverige. Resor för paddling i främmande vatten kan också tänkas ligga i pipelinen. Peter säger bland annat ”Jag är helt övertygad om att Point 65 kommer att utveckla och göra butiken ännu mer attraktiv för såväl befintliga som presumtiva kunder. Själv vill jag ta möjligheten att tacka alla små som stora kunder som har besökt oss och önska Point 65 lycka till!”

Richard Öhman, Point65′s grundare säger i pressreleasen att: ”På bara några år har Peter etablerat Kayak Event Malmö till en av Sveriges absolut ledande kajakbutiker. Point65 har hela tiden stått vid hans sida och efter 5 års fantastiskt samarbete sluts cirkeln och vi är väldigt glada att Peter ger oss förtroendet att ta över sin skapelse.”

www.point65.se

DELA DETTA INLÄGG