Petzls Tikka-serie i ny snygg utsida och uppgraderad insida

Petzl uppdaterar sina små kompakta pannlampor. Mer ljus, kraftigare boost-läge och smartare av/på knapp är några av nyheterna.

Petzls små ljusstarka pannlampor fortsätter att imponera. Med de här lamporna är höstmörkret inte längre någon begränsning. Lamporna ger mörkerseende på små och stora äventyr, på löp- och skidturer och sena kvällspromenader.

Lagom till höst- och vintermörkret ökar Petzl ljusstyrkan i de små kompakta och ljusstarka lamporna. Även lampornas design ändras med nya färger och ny design på remmarna. Tikka-serien består av tre lampor – Tikkina, Zipka och Tikka. Att hitta lampan som passar är enkelt. Alla tre lamporna finns i flera modeller med olika ljusstyrka och ljuslägen.

Tikka 2015 Petzl Tikka som är den ljusstarkaste av de tre finns också med Petzls reaktiva ljusteknologi som innebär att ljusflödet och kraften från lampan automatiskt anpassar sig till användarens skiftande behov av ljus.

Här nyheterna i korthet • Nya snygga färger • Ökat ljusflöde • Kraftigare BOOST-läge på både Tikka Plus och Tikka XP • Enklare att sätta på och stänga av lampan • Lampmodellerna Tikka R+ och Tikka RXP fortsätter att erbjuda en anpassad ljusbild med Petzls reaktiva ljusteknologi.

www.petzl.com

DELA DETTA INLÄGG