R0010650

Ola Skinnarmo sover numera gott!

R0010650 Hans första liggunderlag från Exped skaffade Ola 2002 och det hade vart både på Svalbard och Nordpolen innan det brann upp under en älgjakt i Dalarna. Nu har ett samarbete med den svenske distributören New Element Scandinavia inletts och Ola kan återigen sova gott. Något vi kunde avslöja redan i augusti.

Ola Skinnarmo kom åter i kontakt med Exped under våren 2010 efter ett möte med distributören New Element på Swesport. New Element började distribuera schweiziska Expeds produkter redan 2002 och har i princip dubblerat omsättningen varje år. Idag säljs Exped i ca 50 butiker i hela landet, från Malmö till Karesuando.

– Vi är otroligt glada och stolta att Ola har valt att samarbeta med oss, vi har målmedvetet arbetat för att höja sovkomforten för fjällvandrare och andra som regelbundet sover utomhus. Att sova gott är nyckeln till lyckade expeditioner, säger Ulf Waldekrantz, VD för New Element Scandinavia.

Unik design, val av optimala material, lösningar som ingen annan har tänkt på gör att Exped är ett barn av fulländad schweizisk ingenjörskonst. Den stora nyheten i år är lättviktstält, liggunderlag, packpåsar och inte minst sovsäckar. Och Ola håller med.

– Unika innovationer, bästa kvalitet samt inte minst fantastisk funktion är några av anledningarna till att jag valt att samarbeta med EXPED. Nu för tiden sover jag fantastiskt skönt, Expeds liggunderlag är otroligt sköna. Måste helt enkelt prövas. De är skönare än sängen hemma! Att liggunderlaget dessutom är enkelt att pumpa upp med den inbyggda pumpen gör dem till en vinnare! Det gäller ju att inte bara sova skönt utan dessutom tryggt. Expeds tält kommer att bli en självklar vän på mina turer framöver i Mongoliet, Svalbard och Nordpolen.

www.newelement.se | www.skinnarmo.com

DELA DETTA INLÄGG