Nya varianter på Garmin® fēnix 3 Sapphire

Garmin presenterar nu två nya versioner på fēnix 3 Sapphire. Vår populära multisportklocka finns nu även som en mer klassisk klocka i silver med brunt läderarmband och som en stilren klocka i roséguldfärg med vitt silikonarmband.

Klockorna har samma smarta funktioner och samma robusta utseende som ursprungliga fēnix 3 Sapphire, men med en lite mer fashionabel twist.

fēnix 3 är senaste generationens multisportklocka med GPS/GLONASS-mottagare och smartwatch-funktioner. Den nya EXO GPS-antennen och de avancerade funktionerna gör den till det optimala hjälpmedlet vid multisportaktiviteter, från avancerad konditionsträning till längdskidåkning och utförsåkning, vandring, klättring och terränglöpning. Den är kompatibel med Connect IQ för ännu fler smartwatch-funktioner och möjligheter. Med detaljer som boett i rostfritt stål, reptålig safirlins och högupplöst skärm kombinerar fēnix 3 den kvalitetsteknologi Garmin är känt för med ett snyggt utseende som passar lika bra på äventyret som på kontoret.

De nya klockorna finns tillgängliga nu till ett rekommenderat cirkapris på 6 399:- utan pulsband och 6 999:- med pulsband.

DELA DETTA INLÄGG