Nordic Outdoor logo

Nordic Outdoor närmar sig och vi har biljetter till dig!

Nordic Outdoor logo

said Den 3-5 maj har Nordic Outdoor premiär på Svenska Mässan i Göteborg. En ny upplevelsebaserad samlingspunkt för aktiva naturälskare som utövar eller är nyfikna på allt från terränglöpning, klättring, cykling, vandring, skidor, paddling, äventyrsresor till utrustning och tillbehör. På Nordic Outdoor får besökaren möjlighet att prova en rad spännande aktiviteter, lyssna på inspirerande seminarier och se på några av världens bästa äventyrsfilmer. Allt ingår i entrépriset.

Genom att besöka I Love Outdoor på Facebook så har du chansen att få en gratis inträdesbiljett. Allt du behöver göra är att anmäla ditt intresse genom att skriva “Jag vill gärna få en biljett till Nordic Outdoor av I Love Outdoor och Mandel & friends” i kommentarsfältet till det aktuella inlägget. Vi har 10 biljetter och först till kvarn gäller, lycka till! Du hittar oss här: www.facebook.com/iloveoutdoor 

På plats kommer det även finnas ett 100-tal utställare som säljer outdoorprodukter. Många av branschens bästa varumärken finns på plats för den som är shoppingsugen.

På Nordic Outdoor finns en rad prova-på-aktiviteter för besökarna, exempelvis kajak, mountainbike, klättring, hinderbana, trailrunning, SUP, zipline, slackline, rullskidor och kajak.

Det kommer också att finnas möjlighet att lyssna på inspirerande föredrag av personligheter som äventyrarna Ola Skinnarmo, Annelie Pompe, Vera Simonsson och gruppen Expedition 4everest samt löparen Marcus Torgeby för att nämna några. En biograf med en mix av världens bästa äventyrsfilmer och dokumentärer byggs upp och i anslutning till den visas en fotoutställning med bilder från diverse outdoor-fotografer.

Andra evenemang som kommer att gå av stapeln under Nordic Outdoor är: Boulder SM 2013 som arrangeras den 4-5 maj i samarbete med Västkustens sportklätterklubb.

Nordic Outdoor Challenge – Icebug City Trail. Den 5 maj arrangeras en 6 km kuperad terränglöpning mitt i city (Burgårdsparken). Loppets start och mål går på gräsplanen mellan Svenska Mässan och Valhallabadet.

Nordic Outdoor Challenge – SUP-cross. Utmana dig själv och dina vänner i en crosstävling bestående av SUP och en hinderbana.

På invigningsdagen av Nordic Outdoor den 3 maj klockan 12.30 kommer dessutom en av världens bästa klättrare, Said Belhaj, att göra en unik klättring på Gothia Towers fasad i Göteborg. En spektakulär och nervkittlande upplevelse som hela Göteborg kommer att kunna ta del av.

www.outdoornordic.com 

DELA DETTA INLÄGG