Ola grasberg webb-375x500

New Element Scandinavia anställer ny VD och blir agent för Devold

Ola grasberg webb-375x500 New Element Scandinavia växer vidare och har anställt Ola Gräsberg som VD från årsskiftet. Samtidigt växer företaget med ytterligare ett varumärke och är nu agent även för norska Devold

Att norska Devold var på gång till Sverige via New Element var något vi skrev om redan i november. Devold är ett norskt företag med lång tradition som har producerat högkvalitativa ullprodukter sedan 1853 – Norges äldsta tillverkare av stickade kläder. Devold tillverkar ett brett utbud av bekväma merinoullunderställ, strumpor, mössor, mellanlager samt klassiska stickade tröjor.

”Vi ser en ökad efterfrågan för de varumärken vi företräder och har fått in flera nya kunder de senaste åren vilket har lett fram till att vi nu omorganiserar oss och utvecklar verksamheten”, säger Ulf Waldekrantz, ägare av New Element Scandinavia.

I och med förändringen kommer New Element att kunna erbjuda en ännu bättre kundanpassad service – inom hela Norden, dessutom breddas kompetens och kunskapen inom företaget för att på så vis bättre hjälpa deras kunder att utveckla sin verksamhet. Målet är ännu nöjdare kunder och att New Element fortsätter att ligga i framkant vad gäller att erbjuda kunderna det de vill ha.

”Jag är naturligtvis mycket glad och ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten för att kunna möta upp den ökande efterfrågan av våra varumärken från våra kunder samt fortsätta arbetet med att påverka utvecklingen av varumärkena”, berättar Ola Gräsberg.

Ola Gräsberg kommer närmast från en tjänst som chef inom affärsområde förvaltning på Riksbyggen med ansvar för strategisk utveckling, försäljning och kundservice. Ola är utbildad högskoleingenjör från KTH och civilekonom från Stockholms universitet.

New Element Scandinavia AB startades 2002 och representerar idag 66 North, Exped, Dale of Norway, Devold, Life is Good, Ishestar, Sonnenreiter, Safehorse samt det egna varumärket Three Lucky Swedes.

www.newelement.se | www.devold.com

DELA DETTA INLÄGG