northcol

New Element samarbetar med Annelie Pompe

northcol New Element har inlett ett samarbete med Annelie Pompe, som just nu är på väg upp för Mount Everest. Pompe kommer framöver använda kläder och utrustning från Devold och Exped på sina expeditioner.

– Vi är mycket glada och stolta att kunna inleda samarbete med Annelie Pompe, säger Ola Gräsberg, VD på New Element. Att Pompe använder produkter från två av våra varumärken är ett bevis på att vi satsar rätt med hög kvalitet och funktion i fokus.

Annelie Pompe älskar utmaningar. Just därför ska hon försöka slå två rekord i projektet DeepEverest. Dels ska hon bli första svenska kvinna som bestiger Mount Everest utan syrgas. Därefter ska hon sätta nytt världsrekord i fridykning till 161 meter – på ett enda andetag. Annelie kommer använda flertalet av varumärkenas produkter, bland annat Devolds merinoullsunderställ och termojacka i ull samt Expeds tält, ryggsäckar, liggunderlag, stavar och downboots.

– Devold och Exped är två kvalitetsvarumärken som jag ser mycket fram mot att använda. Bästa kvalitet och fantastisk funktion gör att jag ser fram emot kommande expeditioner, säger Annelie Pompe. Att hålla sig varm intill kroppen och dessutom kunna sova skönt och bära rätt är några av nycklarna till en lyckad expedition. Just nu befinner jag mig på ett avancerat basläger på 7000 m höjd efter en första tur på berget med snöstorm, iskalla vindar och temperaturer ner till -25. Devold och Exped fungerar jättebra, meddelar Annelie i ett mail till New Element den 7 maj 2011.

Vill ni följa Annelies kamp mot elementen så är hennes blogg www.deepeverest.se
läsvärd och intressant.

www.newelement.se

DELA DETTA INLÄGG