exped

New Element presenterar flera av sina varumärken

exped 66 North, Knog, Exped och Life Is Good är några av New Elements varumärken. I Love Outdoor besökte företaget och fick en ordentlig genomgång av vinterns och nästa års produkter.

66 North, den starke islänningen som gick igenom finanskrisen med flaggan i topp har mycket nytt att erbjuda kunderna inför vintern och nästa säsong. Vi tittade på allt från väldigt tunna windbreakerjackor till dunparkas som håller dig varm i vinter.

Knog är märket där stor fokus har lagts på cykelattiraljer med attityd. Bland de produkter som synades var axelväskan FRANK’s DOG en riktigt höjdare. Den väldigt breda axelremmen gjorde att bärkomforten var något över det vanliga. Hänglåset Party Frank som kommer i hela 12 färger och storsäljande cykellysena Frog Strobe och Beetle visades upp.

Exped känner säkerligen de flesta av er igen. Med deras lättviktspackpåsar och dunfyllda liggunderlag har de under de senaste åren tagit fler och fler marknadsandelar. Exped är även som vi tidigare skrivit om Ola Skinnarmos utrustningsval sedan någon månad tillbaka. Nästa sommar kommer lätt bli ännu lättare då företaget lanserar sin Ultra Light serie som kommer finnas i så väl tält, förvaring och liggunderlag. Spännande nyheter som enligt Ulf Waldekrantz på New Element sålt riktigt bra inför nästa år. Från Exped kommer i år även en mycket intressant skridskosäck för årets långfärdsskridskoturer. Den släpps exklusivt av Naturkompaniet, mer information angående säcken kommer inom kort.

New Element säljer även produkter från lifestylemärket Life Is Good som startades av bröderna Bert och John Jacobs, som med sina sista 78 dollar satsade allt på ett kort och tryckte upp 48 t-shirts med företagets nu välkända figur Jake på. Redan första dagen var alla t-shirts slut och resten är historia. Företaget omsätter idag miljardbelopp och finns utspridda över stora delar av världen.

{gallery}gallery/exped-besok:70:70:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG