NAVI-Light-360

Navi Light 360 – Lanterna, signalljus, och belysning

NAVI-Light-360

Att synas på sjön är alltid viktigt och då framför allt när det skymmer eller är mörkt. Vi har testat “Navi Light 360” från Navisafe som är en revolutionerande lanterna, signalljus, och belysning.

Navi Light består av 16 superstarka lysdioder som drivs av 3 st AAA batterier och den är vattentät ner till 20 meter. Ljuset är synligt upp till 9 km i mörker och kan användas 24 -120 timmar beroende på användarläge. Självklart flyter lampan om den skulle hamna i vattnet.

Lampan har dubbla magnetiska system vilket innebär att själva lampan har fyra starka magneter samt att det följer med en fästplatta som också har magneter inbyggda. Det är själva plattan som man sätter fast på t ex en kajak för att sedan lätt kunna fästa och ta av enheten. Lampan fäster lätt med sina inbyggda magneter på alla metallföremål så som insidan av motorhuven eller metallföremål i båten. Med den medföljande fästplattan kan man t ex fästa lampan på kläder, flytvästar, tält m.m.

Genom att hålla in den centralt placerade knappen i 2 sekunder tänder man enheten. Sedan kan man välja hur lampan ska lysa genom att växla mellan de 5 olika lägen som finns: Konstant belysning på alla dioder, blinkade 360 (grader), framåt belysning 225 (grader), bakåt belysning 135 (grader) samt positionsbelysning med 4 dioder 360 (grader). För att sedan slå av enheten så håller man åter in knappen i 2 sek.

Navi Light är verkligen en genomtänkt produkt som funkar både på sjön och till vardags. Det gör denna enhet till en verklig all-round-produkt och vi förstår att den belönats med flertalet utmärkelser och priser.

Vikt: 155g
Höjd: 35mm
Diameter: 50mm
Vattentät: 20m
Batterier: 3 x AAA
LED: 16 vita LED
Batteritid: 24-120 tim
Rek. pris: 649 kr

  • Ljusstark
  • Lätt att hantera
  • Bra säkerhetsdetalj
  • Något dyr

www.navinorge.no

{gallery}gallery/navilight:80:80:0:0{/gallery}

 

 

DELA DETTA INLÄGG