Mammut-kammar-hem-pris-i-ispo-Outdoor-Award-2011

Mammut kammar hem pris i ispo Outdoor Award 2011

Mammut-kammar-hem-pris-i-ispo-Outdoor-Award-2011 Både den kräsna juryn och domaren i ispo Outdoor Award 2011 var rörande överens när de lämnade över silvermedaljen i kategorin Softgoods till Mammut Sports Group.

Och motiveringen? ”En enastående egenskap hos Mammuts Felsturm-jacka är den perfekta tillämpningen av Active Shell från Gore-Tex i kombination med innovativa dragkedjor och en lyckad design. Med sin minimala storlek och låga vikt är Felsturm-jackan en oumbärlig följeslagare för outdoor-utövaren.”

Eiger Extrem – nu kan du inte skylla på kläderna.
När du väljer kläder inför en lång och utmattande klättring är vikt och andningsförmåga de viktigaste kriterierna. Mammuts Felsturm-jacka, som ingår i den nya Eiger Extreme-serien, är särskilt framtagen med just det i åtanke. Det helt nya Active Shell-tyget från Gore-Tex ger dig en jacka som både andas och är rörlig, vilket ger dig möjlighet att prestera maximalt.

Kaspar Tanner lade grunden till företaget Mammut år 1862 med sin tillverkning av rep i Dintikon nära Lenzburg. Idag – nästan 150 år senare – är Mammut Sports Group AG ett innovativt företag som utvecklar, tillverkar och säljer kläder och utrustning för kunder med höga krav på kvalitet, funktion och säkerhet.

www.mammut.com

DELA DETTA INLÄGG