kupilka kasa 21-1

Klassiska kåsor och bestick i träfiber och plast

kupilka kasa 21-1 Vi har testat en kåsa samt bestick från finska KUPILKA under försommaren. Produkterna är tillverkade av ett biomaterial som besår av 50% tallfibrer och 50% termoplast vilket kombinerar de två materialens fördelar. Stabilitet och hållbarhet som trä, men som inte tar upp lukter eller fläckar.

Under våra senaste turer i Trosa skärgård och toppturer i norska fjällen har vi haft nöjet att prova två produkter från KUPILKA.

KUPILKA 21 Cup är en klassisk kåsa på 2,1 dl som verkligen känns trevlig att drick ur. Den väger bara 85 gram och klarar att diskas i diskmaskin.

En kopp riktigt varmt kaffe eller choklad sitter aldrig fel när man är ute på tur. Den klarar värmen bra och man bränner sig inte när man tar i den. Kortfattat en gedigen och hållbar kåsa för alla tillfällen.

KUPILKA Outdoor cutlery är en uppsättning bestick i samma fördelaktiga material. Setet består av gaffel, kniv, matsked och tesked. Ett bra set om man inte har platsbrist och vill äta med ordentliga bestick. Maskindisk är inga problem här heller.

Alla produkter är återvinningsbara och förpackningarna som de levereras i är gjorda av återvunnen kartong. Bra för miljön helt enkelt.

Vid användande ger samtliga produkter en genuin kvalitetskänsla och några medresenärer kommenterade dem i tron av att vi drack ur en kåsa gjord av trä och det måste ha varit en av KUPLIKAs målsättningar när produkterna togs fram. Miljötänket, kvalitetskänsla och den unika designen gör detta till intressanta produkter värda ett inköp.

Idag finns de bara hos outnet.se
KUPILKA 21 Cup kostar 179 kr
KUPILKA Outdoor Cutlery kostar 99 kr.

www.kupilka.fi

 

DELA DETTA INLÄGG