mhm

Idag har Mile High Mountaineering releaseparty!

mhm Jeff Popp och gänget bakom Mile High Mountaineering; den nya uppstickaren på ryggsäcksmarknaden, firar nog ordentligt idag då deras kollektion skeppas ut till butikerna runt om i USA. Något de väntat på i många månader.

Vi var tidiga att uppmärksamma att något nytt och spännande var på gång när information kring Mile High Mountaineerings (MHM) tre ryggsäckar började spridas i somras och företaget låter idag meddela att deras kollektion nu skeppas iväg till butikerna för att äntligen släppas lös på marknaden.

Med sina nya innovativa lösningar och extremt höga kvalitetstänkande har MHM rönt en hel del uppmärksamhet på den amerikanska marknaden. Nu är alltså ryggsäckarna på gång ut till butiker och konsument och enligt Jeff Popp och co. så har införsäljningen gått över förväntan och det är många kartonger med ryggsäckar och tillbehör som nu lämnar Denver, Colorado.

Det arbetas och utvecklas för fullt hos MHM och de tre ryggsäckarna Flatiron 38, Divide 55 och Fifty-Two 80 kommer under hösten och nästa år få sällskap av ännu fler modeller.

Edit: För den som är sugen på den riktiga releasefesten så kommer den hållas den 28/4 på ett ställe som heter Casselman’s i Denver. På festen kommer bandet The Epilogues spela och det utlovas goda drinkar och giveaways. Så råkar du ha vägarna förbi Denver i slutet av april och behöver något att göra så har du nu ett alternativ.

www.mhmgear.com

DELA DETTA INLÄGG