IMG 1645

I Love Outdoor på besök hos Tierra

IMG 1645 Under en intensiv eftermiddag i Fenix Outdoors lokaler som Tierra delar med systerföretag som Fjällräven och Primus utforskade I ♥ OUTDOOR vad Tierra har att erbjuda oss konsumenter det kommande året.

Efter en företagspresentation där bland annat deras tre klädlinjer Experience, Solid och Ace presenterades närmare så var det dags att känna, klämma och prova vinterkollektionen som snart kommer att levereras till butik. Vinterns stora nyhet är utan tvekan skidkollektionen som med sina trevliga färgval, goda passform och goda funktion verkligen väckte redaktionens intresse. Herrkollektionen har fått namnet Rond och damkollektionen heter Laub.

Tierras värsting som redan varit med om flera hårda tester världen över heter Roc Blanc. En toppjacka med god rörelsefrihet och kroppsnära passform för den som kräver det lilla extra. Kvar sedan tidigare år finns såklart klassikern Gorni.

Tierras vår- och sommarkollektion hade många nyheter att bjuda på. Bland det första som väckte vår uppmärksamhet var den nya byxkollektionen. Off Duty Pant och Shorts är gjorda i kraftig bomullskanvas, Monkey Pant och Shorts är snabbtorkande och passar såväl till resa som till klättring och Utby Pant är streetinspirerade byxor som även de passar till klättring.

Populära Scirocco Jacket har fått sig en översyn och satt otroligt bra när den provades. Både Scirocco och den fodrade Scirocco Zero Jacket är tillverkade av återvunnet polyester.

Route Hood Jacket är en softshell med huva som kommer släppas i tre färger och damkappan Whitehorn Female Jacket är en figursydd längre jacka i Gore Tex.

Tierras Höst-/vinterkatalog finns ute i handeln nu och snart även kläderna. Vi kommer under hösten och vintern stilla er nyfikenhet över nya och kommande Tierraprodukter med ett flertal artiklar där vi tittar närmare på flera av produkterna som nämnts här.

{gallery}gallery/tierra-besok:80:80:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG