HRM-Tri™ och HRM-Swim™ – Garmins® första pulsband för simning

Garmin presenterar nu HRM-Tri och HRM-Swim som är våra första pulsband för pulsmätning under vattnet. Det är även Garmins minsta och lättaste pulsmätare och den kompakta och bekväma designen ger minimalt motstånd i vattnet. Bandet sparar upp till 20 timmars träningsdata under simturen och skickar den till din kompatibla Garmin-enhet när du kommer upp ur vattnet, plus att den skickar pulsdata i realtid när du är uppe på land.

– Förra hösten lanserade vi Forerunner 920XT, vår mest avancerade multisportklockaför för Triathlon, säger Andrew Silver, produktchef för Garmin Fitness.

– HRM-Tri och HRM-Swim ger triathleter och simmare omfattande data som hjälper dem att träna för och uppnå sina mål.

HRM-Tri är speciellt designad för triathleter och den registrerar all pulsdata under varje etapp av loppet. HRM-Tri har ett justerbart band med rundade kanter och mjuka sömmar för maximal komfort både på land och i vattnet. På land får du dessutom reda på löpdynamik inkl. kadens, vertikal svängningsfrekvens och markkontakttid.

Med ett unikt antiglidband är HRM-Swim perfekt för dig som vill mäta pulsen när du simmar i bassäng. Det är slitstarkt och kompakt och sitter på plats även när du skjuter ifrån samtidigt som den ger minimalt med motstånd i vattnet. Det lagrar all din pulsdata under träningspasset och skickar det till en kompatibel Garmin-enhet efter simturen. Du ser även din puls i realtid på klockan när du är uppe ur vattnet.

Batteriet i pulsbandet är utbytbart och håller i upp till 10 månader i HRM-Tri och 18 månader i HRM-Swim. Efter ditt träningspass eller en tävling kan du analysera din pulsdata djupgående på Garmin Connect™ och Garmin Connect mobile, ett gratis program där du kan spara, planera och dela aktiviteter. Du kan visa detaljerad statistik som tid, distans, tempo, simtag, SWOLF, pulsdiagram, kartor mm.

HRM-Tri och HRM-Swim är kompatibla med Forerunner 920XT, Fenix 3 och Epix och beräknas finnas tillgängliga i augusti 2015 till ett rekommenderat cirkapris på 1 295:- respektive 995:- Det kommer även finnas en Triathlon specialutgåva med Forerunner 920XT svart/silver, både HRM-Tri och HRM-Swim samt ett snabbfäste till ett rekommenderat cirkapris på 5 999:-

garmin.se

DELA DETTA INLÄGG